打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 恭喜! 2008-1-17正式定為『香港楓之谷獨立日』!!

關閉 [複製鏈接]
有冇搞錯啊
當年我想玩楓谷,
玩左唔夠2日,果陣突然話要封ip~~
雖然唔知點解有咁多人都玩到=.=
不過真是好唔公平!!
到家陣又再封...
(其實唔是有方法再連去咩?!=.=)
對hkms既我更加唔公平la!
家陣個ser少人,唔lag,冇人搶怪,
要是個計劃目的1達到,
咁我咪冇得一個人霸晒整個地圖升,
係出面等做pq咪還更加耐...
更加多人...
咁好多人既名次趺得好勁,
咁我咪個名次更加低?!
家陣已經少人玩,愈少人愈好=.=
等我第1名!
但是又唔想冇人=.=
家陣又唔是唔夠多人!
一開始國際版既MS,都是咁少人~
咁又可能令到玩開台版,又用開外掛既人
來到港版,再用外掛,做成不平衡既情況,
咁又可能多左好多呃點人士,來到hkms呃人,
咁又可能令到比人呃果個人傷心過度,自殺左...
會唔會太多廢話=.=
咁都是橙子令到我講左咁多野...
家陣係天空之城,你行周圍既10個地圖,都唔見有人~
他開既頻同ser又唔多,要咁多人來做?!
有唔是有準備,咁要封咩野姐,不如封左香港既ip,等香港人玩唔到hkms,咁等其他國家既人來玩la!
搞到我升慢左,就唯他是問!
真是好唔公平!
回復

原帖由 =羊= 於 31-12-2007 23:01 發表

不如封埋韓版xP"

ms汁埋=]仲好xD

回復

點解冇人整私服嫁=.=
回復

原帖由 絕無戀 於 31-12-2007 23:07 發表

ms汁埋=]仲好xD

膠戀帶我升-....-
回復

原帖由 =羊= 於 31-12-2007 23:27 發表

膠戀帶我升-....-

轉hkms  xD?

@@..MSN 唔見你on過ga...
回復

我屌佢老母臭西
我玩左台灣3年都有 174lv 而家要封?有超級補償大禮物?屌
90+ 90天 90天 1個 600,000
值唔值我台版既20億身家啊 死仆街橘子
3年啦 而家每個星期要同台版既同伴打龍王
3年既感情 可以用物質償還? 我再屌
我聽日1月1號 同橘子開年

板主要扣請便

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
=羊= -5 回復內容有粗言*請注意語氣=)

查看全部評分

回復

我相信,版主唔是無情既
他應該會開個區或帖比我地爆下粗或講下自己心聲...
最好是區la@@
回復

我地香港大把人在其他版升到三四轉,本人我都在gms升到90lv+,就係因為當日香港唔出自己既ser,而台版又封晒香港ip,搞到我要去玩gms,玩落先知外國gm處理事情係比香港既gm快,最起碼會正視問題,而本人認為香港gm只為賺錢,毫不理會玩家既感受,在楓之谷出左幾年之後先開ser,一味只係諗點樣搵多d人玩香港ser,賺多d錢,完全唔理我地這些因為幾年前冇香港ser而走去玩其他版既玩家既感受,我地付出咁多努力,到頭來一個唔該,一出香港ser就將我地咁耐既心血化為烏有,而家仲要整個「香港楓之谷獨立日」,最離譜就係只係賠償比台版既玩家,仲要賠得咁少,橘子係咪當我地玩其他版既玩家唔存在,我地唔係要你果少少賠償,只不過係要你地橘子果班所謂既gm做d野,同其他版既gm講下,睇下有冇得解封,如果唔係就無法挽回香港人對橘子既信心,到時候就只會令更多人憎恨橘子,杯葛橘子既遊戲,到時就更加賺唔到錢。

To橘子gm既一個問題:你地係咪想令更多人玩香港楓之谷?係咪想賺錢?
係想賺錢就唔該你地認真咁處理我地咁多玩家既訴求,咁先可以挽回我地對你地橘子既信心。

我要講既野係咁多,如果你地再唔處理我都冇辦法,港版我暫時都會繼續玩,不過暫時唔會比錢你地賺(買點數)。如果你地真係能夠改善到問題,我相信橘子一定會賺到錢。

我已同時把這些意見轉載於官方討論區。

回復

[quote]原帖由 =羊= 於 31-12-2007 20:40 發表

超級補償大禮物?
30w?
我暈了
I
回復

#18講得好,完全認同

原帖由 高斐 於 1-1-2008 00:26 發表
我地香港大把人在其他版升到三四轉,本人我都在gms升到90lv+,就係因為當日香港唔出自己既ser,而台版又封晒香港ip,搞到我要去玩gms,玩落先知外國gm處理事情係比香港既gm快,最起碼會正視問題,而本人認為香港gm只 ...

根本一開始就有一個問題存在
就係hkms遲太耐先開
試諗下
如果hkms係台版出左無幾耐就出,
依家就唔會引起咁多其他版老玩家的不滿

其實,我都係台版玩到國際
不過都只係玩左一日台版唔算得d咩

不過我就真係好不滿
不是我玩MS,是MS在玩我
沒錯,這句話自從GMS ban左hk IP之後
就成日掛係口邊

唔好同柒橙講心血,佢地當你發嗡風
唔好同柒橙講友情,佢地只會懶有型
唔好同柒橙講點數,佢會同你講byebye

基本上柒橙只會當我地係一條水魚
佢唔會理玩家感受,一隻90+ 的人物 600k?
那我用一張盾攻卷買左佢ok?

最後
柒橙,你收皮啦
就算其他版ban晒HK IP,我都唔Q玩你個hkms呀
收檔番鄉下耕田啦!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
=羊= -5 回復內容粗俗*請注意語氣=)

查看全部評分

回復