打印 上一主題 下一主題
收起左側

Nakuz Runescape 版兩位版主無左版主既頭銜

關閉 [複製鏈接]

8# 凍檸水OO

我都俾人炒左..
個版冇晒版主@@`
回復 支持 反對

咁就抄架啦...
我玩開個版無哂版主  咁你教我地會員仔要點做

唔係打機區版主都要入版主區下話?
痴線~
一陣個版無王管有人玩我真係多謝你地

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
五月霜 -5 請注意用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

唔係掛
籃球版個3位都炒左
佢地甘熱心....
唉..
甘籃球版點算呀而家
回復 支持 反對

咁就抄架啦...

痴線~
*Ah_馳 發表於 3-6-2009 18:10

請你注意用詞,尊重自己
回復 支持 反對

咁就抄架啦...

痴線~

請你注意用詞。

就五月所說:「板主有責任進入板主區。」

打機區板主難道不是板主嗎?

那麼不就有責任要進入板主區?

而且,我相信超板或管理員會繼續監管每一個板。
回復 支持 反對

你當 d 版主係上帝定係先知呀?
從來冇人話過佢地知要入去,如果你話人際關係問題,咁你同打橫黎講有什麼分別?

你企係 D 無啦啦比人fire 既版主立場睇下啦!
如果你係佢地,你又會有咩感受呀!?
版主加會員 post 既分都有 pm 通知啦~~

From RuneScape 版 Member.
回復 支持 反對

你當 d 版主係上帝定係先知呀?
從來冇人話過佢地知要入去,如果你話人際關係問題,咁你同打橫黎講有什麼分別?

你企係 D 無啦啦比人fire 既版主立場睇下啦!
如果你係佢地,你又會有咩感受呀!?
版主加會員 post  ...
Hk_Alexander 發表於 3-6-2009 18:28

定期進入版主區,這是版主守則。
回復 支持 反對

咁就抄架啦...

痴線~

點做既意思係想講冇人睇住個版你地點整理?
打機區版主就唔洗要版主區睇?
打機區版主就唔係版主?就冇需要入去版主區睇的嗎?
就算果個版冇人管就會令到冇人玩?
只不過係可能有機會令呃PO既人多左
你地可以禁報告/去投訴區投訴
最後,我相信高層稍後會因各種不便而作出調整
回復 支持 反對

講來講去係呢句!唉
頭先某位人兄話冇人通知就係人際關係問題!
呢句野完全係小朋友講既野lol
人地唔知就係人際關係問題!喂,關咩事呀!
根住又話咩版主同會員際關係唔同又點又點,又話咩都會有人私底下通知您地!
仲小朋友lol...我地會員有幾多個話真係知要定期入版主區呀!..
私底下通知!!!!!!!無奈lol
版主同會員既溝通根本同定唔定期入版主區根本係兩回事lol
係炒,ok!7日前pm將要炒個d人lol..但您地冇阿,甘算點呀!
回復 支持 反對

講來講去係呢句!唉
頭先某位人兄話冇人通知就係人際關係問題!
呢句野完全係小朋友講既野lol
人地唔知就係人際關係問題!喂,關咩事呀!
根住又話咩版主同會員際關係唔同又點又點,又話咩都會有人私底下通知您地!
仲小朋 ...
AI思樂冰 發表於 3-6-2009 18:39

請不要把「人際關係」無限放大,這只不過回應某會員「為何某些版主得不到通知」
但實際上任何一位版主也不會得到通知,個別版主有人提醒不就是因為朋友好心提醒般嗎?
回復 支持 反對