打印 上一主題 下一主題
收起左側

賣19lvPF. 17lvSG //(3合1AC)內有18 lv SF,18 lv PF,20 lv PG

19 lv 歐菲PF   
   有技格 無點衫
   +6 跳色品1 同 +8色品2(彈跳)
   技:籃下卡位. 拉竿. 撥籃板. 自由灌. 補籃. 連續假轉
   FS技:飛身灌

18 lv 藍眼女SG   
   無技格 有永久衫無加野
   技:飛撲. QE傳
   FS技:快抄. 大轉2
===================3合1 AC===================================
18 lv 男SF
   有技格 有轉點上衣(+13三分/+6兩分). 鞋(+13彈/+5速). 頭(+8彈)
   技能:Two Step, 後退運球, Turn around And Fadeaway, 假投真傳
        空中拉竿, 連續假轉身
   FS技能:中距離投籃, 飛身灌籃, 迷縱步

18 lv 男PF
   有兩行技格  有+7中距上衣. +7彈鞋. 商城頭一個
   技能:自由灌籃, 連續假轉身, 第一時間補籃/灌籃, 籃下卡位, 空中拉竿
        撥籃版,Turn around And Fadeaway
   FS技能: 飛身灌籃, 跨下換手灌籃, 背後換手灌籃, 中距離投籃

20 lv 女PG
   有技格 有轉點上衣(+13三分/+6中距離) 轉點飾品一(大天使之翼+8彈)
         商城褲+7火鍋, 商城鞋+7彈, 商城頭一個
   技能:飛撲, 假投, QE傳球,QE假投, Alley-opps傳球, 勾射傳球
   FS技能: 閃抄. 滑行搶球. 大轉. 抓球

19 lv 歐菲PF+18 lv 藍眼女SG
合共400點=2張點數卡=100HKD
可以分開買.
19 lv 歐菲PF=400點
18 lv 藍眼女SG=200點
兩個一齊買五百點
呢兩個無得改PW

3合1 AC
1000點
呢個有得改PW

請先在此留言及留下貴MSN, 謝謝!
回復

頂返上去...
回復 支持 反對

再頂....
回復 支持 反對

哇隻隻都唔超過20lv,領會唔到隻game好玩ge地方
咁冇恆心ga你
仲轉埋點唔玩真係浪費,隻隻a/c唔上唔落咁
仲有就係,e+ fs d a/c都好cheap下,你想收返成本都好難下
你隻18 lv 藍眼女SG<==冇技格冇點裝又低lv,200點一定冇人買
19 lv 歐菲PF <==400點睇下有冇人收啦,,不過都係貴左dd
呢2個仲冇得改密,我唸都好難搵到人買

不過,都希望你賣出啦,
fs就快又多番d外掛
回復 支持 反對

你地有冇D入到點既廢AC啊?
回復 支持 反對

有意收 請加msn : tsan_son@hotmail.com
回復 支持 反對